Web Analytics

Soțul tinerei ucise la Călinești, lăsat în libertate din lipsă de probe

de | 3.10.2018 11:11 | Actualitate

Soțul femeii care a fost găsită înjunghiată în casă, duminică 30 septembrie la Călinești, a fost lăsat în libertate. Și asta deoarece că anchetatorii nu au suficiente probe împotriva bărbatului, iar în această dimineață, după 24 de ore de arest, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost lăsat liber.

Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, bărbatul a aflat că soția îl înșeală. A intentat procesul de divorț, iar de atunci intre cei doi a existat în permanență o stare tensionată. Duminică, femeia, care lucra ca recepționeră la un hotel din Pitești, i-a cerut bărbatului să țină copiii la el, pe motiv că ea are treabă. Bărbatul ar fi insistat să îi aducă la ea, că sunt răciți, dar femeia a tinut-o pe a ei. Convins că femeia vrea sa stea fara copii pentru a petrece timp cu alt bărbat, omul s-a enervat și ar fi înjunghiat-o.

Reamintim că tânăra a fost găsită moartă de propria sa mama. Femeia, îngrijorată că fiica ei nu ii mai răspundea la telefon, a mers la ea acasă. Ușa de la intrarea in locuinta era închisă, iar tânăra zăcea în bucătărie, intr-o balta de sânge, cu doua răni in zona abdomenului. Copiii celor doi vor rămâne momentan in grija bunicii lor.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii