Web Analytics

Soţul Cristinei Manea, chemat la audieri în dosarul pentru suspiciuni de fraudă în donaţii

de | 29.11.2018 13:02 | Actualitate

# audierea anterioară, bărbatul a venit cu fetița de un an în braţe, motivând că nu are cu cine s-o lase acasă

După ce în aprilie 2018, la câteva luni de la moartea soției Cristina Manea, pe numele lui Adrian Manea au fost despuse reclamații privind suspiciuni de fraudă în donații și au început cercetări în acest dosar, bărbatul este așteptat la audieri săptămâna aceasta. Adrian Manea a mai fost chemat și anterior să dea declarații în acest dosar, însă bărbatul s-a prezentat la Poliție cu fetița sa, în vârstă de un an, motivând că nu are cu cine să o lase acasă, fiind, în aceste condiții, reprogramat pentru audieri.
Dosarul în care Adrian Manea trebuie acum să dea cu subsemnatul a fost deschis la scurt timp după ce, într-un live pe Facebook, bărbatul a apărut la bustul gol şi cu un pahar în mână, certându-i şi jignindu-i, vreme de o oră şi ceva, pe cei care i-au cerut socoteală despre gestionarea donaţiilor primite pentru soția sa, diagnosticată, anul trecut, când a devenit mamă, cu o formă rară de cancer, boală care a dus, în cele din urmă, la moartea femeii, în ianuarie 2018. Una dintre persoanele jignite de acea postare, Mariana Bucur (care a și fost audiată în acest dosar), a depus o plângere la Poliția Municipiului Pitești, atât pentru insultele pe care le-a primit, cât și pentru suspiciuni legate de modul în care Manea a folosit banii strânși de la miile de donatori care au dorit s-o salveze pe soția sa bolnavă de cancer.
De altfel, pe numele lui Adrian Manea (care a recunoscut că din donații s-au adunat peste 600.000 lei și 25.000 euro) au mai făcut plângeri și alte persoane.
I.M

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii