Ultimele știri

Categorii

Ce arată autopsia bărbatului găsit mort la Priboieni

omir libertatea
 Oamenii legii au ajuns la  concluzia că în cazul morții bărbatului de la Priboieni, decedat în noaptea de duminică spre luni, e vorba de omor și nu de sinucidere, așa cum a susținut soția victimei. 
 
 
Gheorghe P. de 48 de ani, din comuna Priboieni, a fost găsit, în noaptea de duminică spre luni,  în pat, înjunghiat în inimă. Soţia bărbatului, Eana P, de 54 de ani a anunțat vecinii, care au sunat la 112. Un echipaj  SMURD a ajuns la faţa locului, l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator într-o baltă de sânge, dar nu l-a mai putut resuscita. 
 
La audieri, poliţiştii nu s-au putut înţelege prea bine cu femeia, aflată în stare de ebrietate, care  a susţinut tot timpul că nu ştie ce s-a întâmplat şi că soţul s-ar fi sinucis. 
 
Oamenii legii au luat în calcul şi această ipoteză, dar au avut şi suspiciuni cu privire la sinceritatea femeii, mai ales că vecinii au afirmat că obişnuia să-şi bată soţul imobilizat la pat.  
 
 Au reţinut-o, iniţial, pentru 24 de ore, iar marţi a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile, după ce medicul legist a stabilit că rana bărbatulu nu putea fi provocată prin sinucidere.
 
La autopsie s-a constatat că bărbatul avea o rană adâncă de peste 10 centimetri, care i-a străpuns aorta şi plămânul drept și că lovitura a fost una foarte puternică
 
 
 

 
 
 Sursa foto: Libertatea


Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.

Related Posts

No Content Available
Next Post