Web Analytics

Soţia lui Inquieto contestă măsurile administratorului judiciar

de | 7.11.2019 13:28 | Economie

Procedura insolvenței S.C. Daniela Construcții, firma lui Nicola Inquieto, italianul anchetat de autoritățile judiciare din Napoli după ce a fost acuzat că spăla banii mafiei italiene la Pitești, bate pasul pe loc după ce soția afaceristului, Daniela Petrescu, a contestat la Tribunalul Specializat Argeș măsurile administratorului/lichidatorului judiciar, Insolvenţa SM SPRL. Mai concret, ea cerut suspendarea executării unor plăți în sumă de 30.953,39 euro. Instanța a amânat pronunţarea cu privire la această contestație până pe 14 noiembrie a.c.
În dosarul insolvenței societății cu profil imobiliar, aceeași instanță a amânat pronunțarea abia pentru 16 ianuarie 2020, după ce , la termenul din octombrie, a dispus ca administratorul judiciar/lichidatorul judiciar să expună documente referitoare la raportul de activitate și la soluţionarea dosarelor asociate cauzei și să formuleze eventuale alte cereri în procedură. Este vorba inclusiv de urmărirea soluţionării dosarelor de la cealaltă instanță, Tribunalul Argeș, în care debitoarea S.C. Daniela Construcții este parte în procese în care cei care au semnat antecontracte cu firma lui Inquieto și au plătit în avans sume considerabile pentru locuințe scoase la vânzare de firmă au cerut instanței emiterea unor hotărâri care să țină loc de acte autentice – contracte de vânzare.
Tot în ianuarie urmează să fie pusă în discuţie și completarea raportului de expertiză întocmit de NEOCONSULT VALUATION SRL, actele urmând a fi publicate prin Buletinul Procedurilor de Insolvenţă de către administratorul judiciar.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii