Web Analytics
scris luni, 24.06.2024

Soţia bărbatului ucis de Mario Iorgulescu spune că va merge la CEDO, după decizia instanţei

Revoltă după decizia șocantă dată de Înalta Curte în cazul dosarului de omor a lui Mario Iorgulescu. Soția bărbatului ucis în accidentul provocat de fiul fostului președinte a ligii profesioniste de fotbal vrea să meargă la CEDO, după ce a aflat că hotărârea de condamnare a fost anulată, iar procesul se rejudecă.

Soţia bărbatului ucis de Mario Iorgulescu spune că va merge la CEDO, după decizia instanţei

Femeia, rămasă la 21 de ani văduvă cu doi copii, susține însă că cel mai probabil cel care i-a omorât soțul în impactul rutier violent nu va face nici o zi de pușcărie și pentru prima dată, i-a transmis un mesaj lui Mario Iorgulescu.

Citește și: Avocatul acuzat că şi-a aruncat iubita însărcinată de la etajul șase a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

„În continuare, că tot este liber, poate să bea, să se drogheze și să iasă la volan să mai omoare și pe alții. Eu să mă las bătută din să accept ideea că Mari Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie. Mai bine mor. Eu vreau să fac tot posibilul să merg și la CEDO, să merg oriunde posibil încât Mario Iorgulescu să nu scape de pușcărie”, spune femeia.

Fiul fostului președinte al ligii de fotbal se întorcea de la o petrecere din zona Snagov. Surse apropiate tânărului spun că se certase cu iubita lui și, deși consumase substanțe interzise, s-a urcat la volanul unei mașini de lux și a pornit în trombă spre Capitală. Camerele de supraveghere de pe traseu l-au surprins având viteză amețitoare. Mario Iorgulescu a trecut pe culoarea roșie a semaforului, atingând o viteză de aproximativ 160km/h. S-a lovit de un scuar, a trecut pe contrasens, acolo unde a lovit frontal un autoturism condus de victimă. Tânărul lovit nu a avut nicio șansă la viață. Mario Iorgulescu a fost dus și el cu ambulanța la spital. Nu după mult timp, aflam cu toții că acesta a fost transferat cu o aeronavă în Italia. De atunci au trecut cinci ani. Tânărul a fost internat în această perioadă într-un centru medical din Peninsulă.

Citește și: Avocata lui Stan Mustață, judecătorul care nu a cedat în fața binomului Coldea – Kovesi: La autopsie i s-a găsit în stomac OTRAVĂ

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită