Web Analytics

Soţ şi soţie, capii reţelei de proxenetism, capturaţi săptămâna trecută la Piteşti

de | 20.11.2020 10:32 | Actualitate, Dezvăluiri

Ample percheziţii au avut loc săptămâna trecută în întreaga ţară, organizate fiind de ofiţerii de la Crimă Organizată şi procurori DIICOT. În Argeş au fost şapte descinderi și 24 de audiați. Seara, la finalul audierilor, procurorii au emis ordonanţe de reţinere pentru şapte suspecţi.
Anchetatorii au descoperit că, începând din luna noiembrie 2019, trei persoane au constituit un grup organizat specializat în trafic de persoane şi au determinat mai multe tinere să practice prostituția în judeţele Argeș, Vâlcea, Brașov și Cluj, obținând importante sume de bani. În urma percheziţiilor au fost descoperite și ridicate telefoane mobile, cartele telefonice, carduri bancare, bijuterii din aur, 2.000 de euro și 800 de lei.
De asemenea, a fost instituit sechestrul asigurător asupra unui autoturism de lux, marca Mercedes. După audieri, șapte persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore: Marius S., de 42 de ani, soţia acestuia, Magdalena S., de 34 de ani, Ionel L., de 20 de ani, Ştefan N., de 38 de ani, Mihai F., de 21 de ani, Maria D., de 20 de ani, toţi din Piteşti, şi Alexandru R., de 30 de ani, din Costeşti.
Citește și Minoră traficată de un proxenet din Curtea de Argeș
Citește și Înregistrare incendiară în Dosarul Proxeneţilor. „Morena” îi spune „peştelui” că l-a avut client pe… „şeful cel mare de la Protecţia Consumatorului”

Sima, zis Semaca, a fost condamnat la 22 de ani pentru omor, însă eliberat înainte de termen

La final, doar doi dintre aceştia au primit mandate de arestare preventivă pentru proxenetism, restul fiind plasați sub control judiciar. Magdalena și Sebastian Sima, soţ şi soţie, care locuiesc în cartierul piteștean Trivale, sunt consideraţi liderii reţelei de proxenetism, din care face parte chiar și fiul din prima căsătorie al femeii. De altfel, concubina acestuia din urmă a fost chemată și ea la audieri, acolo unde i s-a făcut rău, pretextând că e gravidă, și a fost luată cu ambulanța. În 2007, Magdalena Sima a fost arestată tot pentru proxenetism, împreună cu mama ei. Soțul, Marius Sebastian Sima, zis Semaca, nu este nici pe departe ușă de biserică. În 1999, acesta a fost condamnat pentru omor și eliberat în 2017, pentru condiții rele în penitenciar, deși mai avea de executat închisoare până în 2021 dintr-o sentință de 22 de ani.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Erau și ei pestisori in familie 🙂
    Semaca… pfff
    Omor, proxenetism, urmează ce? Droguri!