Web Analytics

Sorin Căprărescu, noul team-manager al BCM U Pitești

de | 8.01.2020 12:55 | Actualitate

Deși Consiliul Local al Municipiului Pitești, Primăria Municipiului Pitești, cât și Consiliul de Administrație al clubului FC Argeș au asigurat bugetul și condițiile necesare realizării performanței sportive, echipa de baschet a Piteștiului a înregistrat, până în acest moment, rezultate total nesatisfăcătoare.

La finalul ultimului meci disputat, respectiv cel de duminică (05.01), cu Steaua București, de pe teren propriu, președintele Consiliului de Administrație, Cristian Gentea, a solicitat demisia întregului staff administrativ al secției de baschet.

Drept urmare, Silviu Corodi, directorul tehnic al echipei, Mihai Popescu, team-managerul formației, dar și Sorin Căprărescu și-au înaintat demisiile pe data de 6 ianuarie. Întrunit în ședința din 7 ianuarie, Consiliul de Administrație al clubului FC Argeș a luat act de demisiile celor trei oficiali și a decis ca Sorin Căprărescu să își continue activitatea, până la încheierea sezonului competițional 2019/20, în funcția de team-manager. Acesta va prezenta, în zilele următoare, o strategie pentru îmbunătățirea rezultatelor echipei.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii