Web Analytics

Sorescu i-a dat afară pe Ghiberdel şi Sincă

de | 12.07.2017 17:17 | Sport

13 GhiberdelCornel Sorescu, președintele proaspăt ales al Asociației Județene de Fotbal Argeș, a luat măsuri dintre cele mai drastice. A decis să îi înlăture din funcția de instructor sportiv pe Mihai Ghiberdel, cel care a fost și președintele Comisiei de arbitri și pe Ion Sincă.

Cei doi activează la AJF, alături de Cornel Sorescu, de peste 30 de ani, iar înverșunarea șefului AJF se pare că se datorează nesusținerii acestuia la alegerile recente pentru funcția de președinte.
Iată ce spune fostul observator Marian Mincă, personaj care s-a „bucurat” de același tratament din partea șefului AJF: „Sorescu l-a schimbat pe Ghiberdel din cauza faptului că nu a putut să penetreze comisia de arbitraj, la fel cum făcea cu celelalte comisii. Trebuie să îi dea de gândit faptul că a avut la alegeri 31 de voturi împotrivă și că toată seria Sud a fost și va fi anti Sorescu. Să se gândească că nu mai poate «drege busuioscul», că nu s-a implicat partidul în alegeri, că până acum era ferm hotărât să sesizeze DNA pentru implicarea politicului în alegeri. Cum crede dânsul că un angajat al AJF și președinte al Comisiei de disciplină, respectiv Dinu Alin, și-a permis să spună: «Jos labele de pe AJF!». Păi, vorbiți domnilor despre animale?”.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii