Web Analytics
scris vineri, 16.08.2024

Sorana Cîrstea: „Singura speranţă a sportului românesc sunt sponsorii privaţi”

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a declarat, vineri, că nimeni nu mai are aşteptări de la politicieni sau de la statul român în ceea ce priveşte investiţiile în sportul din România, singura speranţă fiind legată de sponsorii privaţi.

Sorana Cîrstea: „Singura speranţă a sportului românesc sunt sponsorii privaţi”

„Eu cred că nimeni nu mai are aşteptări de la politicieni sau de la statul român. Cred că singura speranţă a sportului românesc este legată de sponsorii privaţi, aşa cum se întâmplă şi cu fundaţia Ion Ţiriac. Sunt oameni care vor să facă ceva pentru sportul românesc şi sper eu că vor fi mai mulţi care vor dori să se implice”, a spus jucătoarea, prezentă, vineri, la festivitatea în cadrul căreia medaliaţii olimpici de la Paris au fost premiaţi cu maşini de omul de afaceri Ion Ţiriac.

Citește și: Ce mașini au primit de la Ion Țiriac medaliații României de la Jocurile Olimpice. Mașină și pentru Sabrina Maneca-Voinea

Cîrstea, care a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte condiţiile umilitoare de antrenament din România şi după medaliile cucerite de David Popovici la Paris, a menţionat că nu înţelege această reticenţă a conducătorilor români de a investi în sport. „Sportul este cel mai bun PR care ar putea exista pentru o ţară şi nu înţeleg această reticenţă de a investi în sport. În viitor, după ce mă voi retrage, voi lupta pentru acest lucru, pentru a se investi mai mult în sport, voi încerca să fac tot ceea ce pot pentru acest lucru. Sper eu ca măcar oamenii de afaceri cu posibilităţi să încerce să ajute mai mult sportul”, a precizat ea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...