Sora managerului de la Spitalul Judeţean a fost angajată la CJ să se ocupe de proiectele… Spitalului Judeţean

de | 22.11.2018 13:03 | Dezvăluiri

# Nu e cumetrie, e doar măiestrie! Profesională, desigur…# Adriana Molfea (foto) nu vede nicio neregulă, ba dimpotrivă, susține că sora ei, transferată de la Mediu, îi oferă un ajutor nesperat

De la începutul acestui an, la Direcția Tehnică a Consiliului Județean a fost transferată, de la Agenția de Mediu, Claudia Dinișor. Aceasta e nimeni alta decât sora Adrianei Molfea, managerul Spitalului Județean. Și – stranie coincidență – Claudia Dinișor răspunde chiar de proiectele Spitalului Județean Argeș, condus de sora ei. La fel de interesant e că transferul Claudiei Dinișor la Consiliul Județean s-a produs la doar patru luni după ce sorela Adriana – fost șef serviciu tot la CJ Argeș – a fost numită manager (pe 15 septembrie 2017) la Spitalul Județean.

„Dacă nu era sora mea să alerge după avize, nu m-aș fi descurcat de una singură”

Am întrebat-o pe Adriana Molfea cum comentează faptul că sora sa lucrează pe un post cu legătură directă cu Spitalul Județean. ”Nu e nicio legătură. Ea este inginer la CJ și nu face decât să își facă datoria ca reprezentant din partea CJ pentru aceste investiții ale spitalului. Sunt comisii mixte la nivel de Consiliului Județean, cu personal de la spital și de la CJ. Sora mea nu ia nicio decizie, ea este doar un executant. Și e la fel de inimoasă ca mine și muncește, pentru că aceste investiții trebuie făcute, spitalul are nevoie de ele. Atât. Asta este tot. Nu am nimic de ascuns. Dacă nu era sora mea să alerge după avize, să vorbească cu doctorii, eu nu m-aș fi descurcat de una singură”, spune Adriana Molfea. Concluzia? La cât mai multe sore angajate în Conasiliul Județean, ca să le ajute pe cele deja existente.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii