Web Analytics

Șofer descarcerat și transportat la spital în urma unui accident la Mușătești

de | 6.07.2020 14:31 | Actualitate

Accident rutier la Mușătești. Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ. Accidentul s-a produs între o autobetonieră și un autoturism, care a fost proiectat în afara părții carosabile, iar șoferul a rămas încarcerat. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
„Pompierii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, la fața locului găsind în autoturism șoferul cu vârsta de 58 de ani încarcerat, conștient și cu multiple traumatisme.
Au acționat pentru extragerea rapidă a acestuia cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, iar ulterior l-au predat unui echipaj SAJ, pentru a-i acorda îngrijiri medicale”, a transmis ISU Argeș.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, „un bărbat de 57 de ani, din Mușătești, care conducea un autoturism pe DN73C, din direcția Mușătești către Valea Iașului, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocamion (cifă), condus de un bărbat de 58 de ani, din Curtea de Argeș.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, iar șoferul a rămas încarcerat. Ulterior, acesta a fost preluat, conștient, de un echipaj medical și transportat la spital.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis și IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii