Web Analytics

Șoc! Curtea de Apel București a decis că masca nu e obligatorie afară în spațiile publice

de | 25.12.2020 21:52 | Actualitate, Dezvăluiri

Curtea de Apel București a decis că decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind obligativitatea purtării măștii în spațiile publice deschise este nelegală, potrivit deciziei instanței.

Citește și:  Alo, DIICOT! Ce se aude cu dosarul contabilei care a delapidat aproape 1 milion euro de la Spitalul Judeţean?

Anulează parţial prevederile art. 4 pct. 15 din Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4660427 din 17.12.2020, publicat în Monitorul oficial nr. 1257 din 18 decembrie 2020, în ceea ce priveşte instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în spaţii deschise, în sensul înlăturării sintagmei „…şi deschise”.Cu recurs în maxim două zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal.Pronunţată în şedinţă publică azi 23.12.2020”, este decizia CAB.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs de CNSU și DSU la Înalta Curte.

Procesul a fost deschis de un cetățean, Ion Minodora, nemulțumit că este nevoit să poarte mască în spațiile publice deschise.

 Citește mai multe detalii în G4Media

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii