Web Analytics

SITUAȚIA CAZURILOR COVID-19 ÎN ARGEȘ

de | 27.07.2020 14:11 | Actualitate

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 0;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 449;
-persoane externate la cerere: 360;
-persoane internate în spital: 530 (dintre care 15 la ATI);
-persoane vindecate: 880;
-persoane diagnosticate pozitiv: 2814;
-persoane decedate: 103.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sălile interioare ale restaurantelor sunt inchise si este absolut normal , terasele au acum program redus dar, jocurile de noroc functioneaza la capacitate maxima : toata fauna județului se aduna în sălile de jocuri unde nu se respecta obligativitatea purtării măștii si
    nici distanțarea sociala ( igiena personala este oricum zero in aceste incinte) si nimeni nu ia nicio masura !
    Treceți in orice seara pe I C Bratianu la sala de joc de la Femina , in fata localului sau in spatele blocului sa vedeti ce exemplare alese își duc veacul acolo, exact în centrul Piteștiului, pana dimineața , fara a respecta vreo regula de distantare sau de minima igiena : o sa puteți vedea cu siguranta imaginea perfecta a mizeriei in care suntem nevoiți sa trăim !!
    Multe locuri de joaca exterioare pentru copii functioneaza fara a se respecta legislația în vigoare ( In Trivale, la Grota si in Expoparc de exemplu copiii sunt lăsați liberi sa se joace sub supravegherea părinților ).
    Politia locala nu calca in toate aceste locuri si ne miram ca Argeșul este in primele trei judete din tara la numărul cazurilor de Covid-19 !
    Gradul de civilizație al locuitorilor județului si nivelul intelectual și de pregătire al celor ce ne conduc ne oferă acum exact ce meritam pentru alegerile facute !!
    Probabil va fi din ce în ce „mai bine ” in următoarea perioada !