Web Analytics

Sistemul de iluminat din Mioveni va fi modernizat cu bani de la Administrația Fondului pentru Mediu

de | 9.12.2022 16:50 | Actualitate, Home

Sistemul de iluminat public al orașului Mioveni va fi modernizat cu fonduri de la Administrația Fondului pentru Mediu. Primarul Ion Georgescu anunță că, prin intermediul “Programului Iluminat Public 2021”, orașul Mioveni va beneficia de o finanțare nerambursabilă în valoare de 2.400.000 lei, care reprezintă 80% din valoarea eligibilă a proiectului depus.

„Prin acest program se vor înlocui corpurile de iluminat existente care au un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat LED, pe tronsonsoanele unde nu există deja, totodată completându-se sistemul de iluminat public existent cu corpuri de iluminat cu surse LED.

Citește și UE a stabilit termenul limită pentru trecerea la încărcătorul universal pentru telefoane, tablete, aparate foto și căști

De asemenea, se vor achiziționa și instala sisteme de telegestiune aferente acestor obiective. Prin implementarea noilor tehnologii, se urmărește reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și a cheltuielilor pe care administrația locală le alocă pentru iluminatul public”, a transmis primarul orașului Mioveni.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *