Web Analytics

„O singură persoană a dominat în Ştefăneşti şi a făcut toate blaturile ca să ajungă viceprimar…”

de | 20.06.2019 13:44 | Politica si Administratie

# Spune deputatul Nicolae Velcea despre eşecul PSD în oraşul Brătienilor

Prezent la ultima conferință de presă a PSD Arges, deputatul Nicolae Velcea (foto stânga) a radiografiat la sânge situația politică din Ștefănești, punând scorul relativ modest și pe seama imaginii execrabile a lui Ion Mihalcea, șef al organizației până anul trecut și viceprimar până în primăvara acestui an. Velcea a recunoscut că în recenta campanie electorală a primit un feedback negativ din partea locuitorilor orașului.

„Unii colegi au luat altitudine și au uitat de atitudine…”

„Groparii Ștefăneștiului au fost cei doi: Bărbuceanu și Mihalcea. Dați-mi voie să nu comentez mai mult. Dacă stăm să analizăm cu atenţie, cam așa este”, a spus deputatul Velcea, care nici față de primărița Ioana Jenica Dumitru, colegă de partid încă, nu a avut cuvinte de laudă. „O să discutăm și situaţia asta, despre o eventuală nouă candidatură a doamnei primar. Însă dacă avem în vedere rezultatele pe care dânsa le-a avut în ultimii trei ani – doar studii şi proiecte şi în rest mai nimic – nu prea o văd candidând din partea PSD”, a subliniat destul de tranșant Velcea. El a folosit și o expresie memorabilă vizavi de vicele Mihalcea, de primăriță și nu numai, afirmând: ”Unii dintre colegii noștri din PSD au luat altitudine și au cam uitat de atitudine, iar electoratul ne-a taxat pentru asta”.

„E prematur să spun dacă voi candida. Nu că mi-ar fi teamă…”

Cât despre o eventuală candidatură a sa la alegerile locale din 2020 pentru fotoliul de primar al orașului, deputatul Nicolae Velcea a explicat:
„E prematur acum să vă spun dacă voi candida sau nu voi candida… Nu că mi-ar fi teamă! PSD-ul n-a câștigat niciodată la Ștefănești, cu excepţia mandatului ăstuia în care ne-am bătut joc de cetăţeni în primul rând, nu de noi, că de noi oricum ne-am bătut joc din momentul în care am făcut componenţa acestei liste: primar, viceprimar, consilieri și toți cei care au fost trecuți acolo ca reprezentând PSD(…). Tot timpul a dominat o singură persoană în Ștefănești și știți bine la cine mă refer. El a făcut blaturile cu cine a făcut, ca să ajungă viceprimar, sub orice formă și cu orice preț”.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii