Web Analytics
scris miercuri, 14.08.2024

Singura durere la Salvamont Argeş: carburantul!

Ion Sănduloiu: „Avem o cotă de o sută de litri pe lună de fiecare mașină. E absolut insuficientă!”

Ion Sănduloiu, șeful Salvamont Argeș, ne-a vorbit, joi, 1 august, de Ziua Națională a Salvamont, despre mulțumirile sale privind tehnica, echipamentul și dotările de care beneficiază acest serviciu montan al județului. Dl Sănduloiu a făcut referire și la o nemulțumire privind acticivitatea.

Singura durere la Salvamont Argeş: carburantul!

„O singură durere avem. Din punct de vedere al consumului de carburant, nu suntem considerați serviciu de urgență și încă avem o cotă, de o sută de litri pe lună de fiecare mașină. Care cotă este absolut insuficientă! Gândiți-vă că o mașină de-asta (Ford Raptor – n.r.) consumă 12-14 litri la sută (de kilometri – n.r.). Or, asta înseamnă că ne ajunge la vreo trei schimburi. Numai schimburi, la Cota 2000, nu mai vorbesc despre acțiuni” – ne-a spus șeful Salvamont Argeș.

Citește și Video. Salvamont Argeş – misiuni de urgenţă în Piatra Craiului şi Munţii Făgăraş

Citește și Turist britanic recuperat de salvamontiști după o cădere de 15 metri. Cum se simte

Citește și De noaptea minţii! Ion Sănduloiu: „Un întreprinzător a sunat la Salvamont să întrebe ce avize îi sunt necesare pentru un cuptor de pizza pe Moldoveanu”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...