Simona Halep va participa la turneul de la Abu Dhabi

de | 4.01.2021 15:16 | Actualitate, Sport

Jucătoarea româncă de tenis, Simona Halep a anunțat că va participa la turneul de la Abu Dhabi, care începe mâine. Competiția este ca o pregătire pentru primul turneu de Grand Slam al anului – Australian Open. La Melbourne, însă, mai mulți proprietari de apartamente de lux dintr-un hotel în care urmează să fie carantinați sportivii se tem că ar putea să se îmbolnăvească și amenință cu judecata.

Proprietarii a 36 de apartamente penthouse din The Westin Melbourne, un hotel pe care organizatorii Australian Open vor să-l folosească exclusiv pentru a carantina sute de jucători, amenință cu judecata.

Ei spun că afluxul de jucători de tenis din întreaga lume prezintă un risc pentru sănătatea lor, dar și a comunității.

CITEȘTE ȘI….Alb-violetul Nikola Jevtovic, pe lista celor mai buni marcatori și recuperatori din Liga Națională de Baschet

Conducerea hotelului a fost acuzată că nu i-a consultat pe proprietari.  Jucătorii sunt așteptați să sosească din 15 ianuarie, iar acțiunea în instanță ar putea da peste cap luni de negocieri între autoritățile sanitare și federația de tenis din Australia pentru a reprograma Australian Open.

Protestul proprietarilor de penthouse din Melbourne ar putea să amâne din nou primul mare slem al anului. Programat inițial în perioada 18-31 ianuarie, primul mare Șlem al anului a fost amânat cu 3 săptămâni, din cauza pandemiei. Ar urma să aibă loc pe 8 februarie.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii