Web Analytics
scris vineri, 21.10.2022

Simona Halep, suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv la o substanță interzisă. Reacția sportivei

Sportiva Simona Halep a anunțat, astăzi, că a fost testată pozitiv pentru Roxadustat, o substanță interzisă în tenis. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a suspendat-o provizoriu pentru doping în timpul turneului US Open din august. În replică, Simona Halep a respins acuzațiile și a transmis:

Simona Halep, suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv la o substanță interzisă. Reacția sportivei

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce este cel mai mare șoc al vieții mele.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Confruntându-mă cu o situație așa nedreaptă, mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a anunțat Simona Halep pe pagina sa de facebook.

Citește și Piteșteanul Robert Glință, ambasador olimpic la #Swimathon12 Cluj

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...