Web Analytics
scris vineri, 07.05.2021

SIMONA BUCURA OPRESCU (PSD): POLITICA DEZASTROASĂ A GUVERNULUI CÎȚU ÎI COSTĂ PE ROMÂNI APROAPE UN MILIARD DE EURO PE LUNĂ!

„În acest moment, România are cele mai mici venituri la buget, ca procent din PIB (33%), din Uniunea Europeană.

Euro începe ziua la 4,9250 lei. Politica dezastroasă a Guvernului Cîțu îi costă pe români aproape un miliard de euro pe lună!

 

 

CITEȘTE ȘI: Tradiții, obiceiuri și superstiții de Izvorul Tămăduirii

 

 

 

Pentru a apăra nivelul de curs de 4,93 de lei pentru un euro, BNR a cheltuit în aprilie din rezervă peste 850 de milioane de euro, aruncând în piaţă lei pentru a ieftini contravaloarea lor în euro.

Atât a cheltuit BNR, în aprilie, pentru a nu lăsa euro să “sară” de 4,93 de lei, din cauza presiunii puse pe curs de guvernarea pe datorie pe care Cîțu o promovează de pe vremea când era ministrul Finanțelor.

Practic, guvernul Cîțu a dus România în faliment, pentru că la dezastrul legat de împrumuturile făcute fără discernământ s-a adăugat incapacitatea de a crește veniturile bugetare.”

 

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD Argeș

Distribuie!

2 Comentarii

  1. UITE CINE VORBESTE!!!!!🤣🤔😥😤😈👹30 DE ANI,CE-ATI PĂZIT, MUFELOR?

  2. Ca bine le mai zici … „fromoaso” ! De n-ati fi fost voi „digeaba”, nu ar mai fi nici h-acu’ … h’aisti trogloditi, gen p…. plange / primarele de Bucuresci !

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...