Simona Bucura Oprescu (PSD): ”55 din cele 57 de măsuri propuse de Ministerul Economiei pentru firme NU sunt operaționale!”

de | 20.04.2021 15:47 | Actualitate, Politica si Administratie

“Guvernul Cîțu este groparul economiei românești, iar datele oficiale confirmă dezinteresul acestuia de a susține cu adevărat firmele.

Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) susține că 55 dintre cele 57 de măsuri propuse de Ministerul Economiei pentru susținerea mediului de afaceri au un grad de implementare de 0% sau puțin peste!

 

 

CITEȘTE ȘI: Autoturism cuprins de flăcări, la Slobozia! O persoană este inconștientă

 

Analiza a fost făcută având în vedere starea actuală a antreprenorilor, “grav afectați de criza economico-sanitară provocată de virusul Covid 19 și nemulțumirile acestora față de pasivitatea/inactivitatea ministerului de resort”.

România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană din punct de vedere al sprijinului acordat firmelor în perioada pandemiei. Dar este pe primul loc la împrumuturi care, se vede treaba, au altă destinație decât aceea de a veni în ajutorul oamenilor, al mediului de afaceri și Sănătății!

Oare unde se duc banii, domnilor guvernanți?”

 

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole