Web Analytics

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD Argeș: „Când mințiți, domnilor guvernanți, și când spuneți adevărul?”

de | 25.05.2020 09:38 | Politica si Administratie

Social-democrata Simona Bucura Oprescu afirmă că Guvernul nu vrea să respecte legea și să mărească alocațiile pentru copii și pensiile, dar „preferă să toace banii țării pe contracte dubioase și pe pilele angajate scandalos”.

„Mai mult, premierul Ludovic Orban compară creșterea pensiilor părinților și bunicilor noștri cu drumul spre iad! Josnic! Premierul ar trebui să ceară scuze public celor 5 milioane de pensionari!Mai nou, Guvernul dă vina pe UE și pe pandemie pentru că nu are bani, în vreme ce ministrul Finanțelor se laudă cu creștere economică! Când mințiți, domnilor guvernanți, și când spuneți adevărul? Oare este întâmplător că procurorii anchetează acum licitații dubioase de 140 de milioane de euro? Pentru oamenii liberalilor sunt bani. Copiii pot să mai aștepte, iar pensionarii trebuie să mai stea la coadă.”, a declarat Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

2 Comentarii

  1. “Când mințiți, domnilor guvernanți, și când spuneți adevărul?” – Dar, voi cum facurati ; ori va vedeti mai breji ?!

  2. Voi pesedistii,n ati auzit de angajați pe pile?sunteti naivi!
    Voi de la pesede numai pe pile ati angajat toti slugoii si lingaii!
    Trompeta pesede minte de cand e politruca!
    Ce rezultate a obtinut in educatie,în sanatate, in servicii publice,cate proiecte a finalizat pentru școlile din mediul rural?
    Ciuma rosie scoate numai minciuni
    la ordin,de la politruci,este o marioneta prost dirijata!