Web Analytics

Simona Brătulescu, chef la Mozacu de ziua ei

de | 21.11.2019 13:43 | Culise

În lumina repoziționării ALDE în raport de putere, directorul de la Silvic, Armand Chiriloiu, încearcă să fie și el util cu ce poate. Și a putut… cu punerea la dispoziția șefei de la ALDE pe Argeș, totodată și vicepreședinta CJ, Simona Brătulescu, a cabanei de la Mozacu. Sigur, Simona a închiriat cabana de ziua ei, ca să nu se înțeleagă altceva. Însă don Armando, deşi n-a fost prezent fizic la chef, s-a ocupat ca totul să fie la superlativ cu ocazia frumoasei aniversări a frumoasei doamne.
De exemplu, pe platouri a fost vânatul cel mai fraged, asezonat cu vinul cel mai roșu în cupe alese și mesenii cei mai fericiți. Așa cum a fost subprefectul Adrian Bughiu, tot ALDE, se înțelege, că foștilor aliați de la PSD nu le prea mai alunecă bine sarmaua pe gât, acum, când liberalo-aldiștii le suflă în ceafă.
De altfel, după ce și-a făcut și anul trecut ziua tot la Mozacu, se vede treaba că i-a plăcut atât de mult Simonei, că a reeditat evenimentul în același cadru silvico-idilic. Și asta și pe motiv de simpatie ”liberală” reciproc avantajoasă cu don Armando Chiriloiu.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii