Web Analytics

Simfonia Lalelelor, Simfonia Recordurilor: premierul Dăncilă, doi miniștri, zece ambasadori și 350 de expozanți

de | 20.04.2018 09:46 | Actualitate

SAM 8810Cea de-a 41-a ediție a Simfoniei Lalelelor s-a deschis vineri 20 aprilie în Complexul Expozițional Casa Cărții. Ediția din acest an este una a tuturor recordurilor, și ca număr de oficiali prezenți, și ca număr de expozanți. Au răspuns invitației primarului Cornel Ionică și au venit la Simfonia Lalelelor premierul Viorica Dăncilă, Carmen Dan-ministrul Administrației și Internelor, Grațiela Gavrilescu-ministrul Mediului, europarlamentarul Norica Nicolai și nu mai puțin de 10 ambasadori ai următoarelor state: Olanda, Argentina, Japonia, Mexic, Vietnam, Israel, Croația, Armenia, Palestina și China. Sunt prezente prezente de asemenea delegații din Olanda, Grecia, Turcia, Palestina și Republica Moldova.
Numeroșii oaspeți au aplaudat minute în șir parada copiilor și elevilor de la grădinițele, școlile și liceele din Argeș. Impresionată de o gimnastă de doar trei ani, premierul Viorica Dăncilă i-a oferit acesteia un buchet de flori.
Ediția din acest an a atras un număr record de expozanți: nu mai puțin de 350.

Iată și programul de vineri 20 aprilie:
ora 19-recital extraordinar de balet Simfonia Dansului susținut de Colegiul Național de Coregrafie din Chișinău-Republica Moldova la Filarmonica Pitești
ora 21-spectacol de sunet și lumini al fântânii muzicale în Piața Primăriei Pitești
Sâmbătă 21 aprilie, de la ora 20, în Piața Primăriei Pitești vor avea loc două concerte susținute de Irina Rimes și Andra.

SAM 8828

SAM 8814

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii