Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Silviu Predoiu: „Mihai Caraman a fost cea mai mare vedetă a spionajului românesc”

Marți, 11 septembrie, a avut loc o nouă ediție a podcastului „Hai Live” moderată de jurnalistul Robert Turcescu. Prezenți la discuții au mai fost și jurnaliștii Dan Andronic și Mirel Curea, dar și fostul prim-adjunct al directorului Serviciului de Informații Externe, Silviu Predoiu. Printre subiectele abordate s-a regăsit și candidatura lui Silviu Predoiu la alegerile prezidențiale, dar și subiecte legate de spionaj.

Silviu Predoiu: „Mihai Caraman a fost cea mai mare vedetă a spionajului românesc”

La un moment dat, jurnalistul Robert Turcescu l-a întrebat pe fostul prim-adjunct al directorului SIE dacă Mihail Caraman a fost cea mai mare vedetă a spionajului românesc.

„Indiscutabil a fost cea mai mare vedetă a spionajului românesc prin performanțe. Și a avut și această platformă că a fost popularizat. Noi am avut și alți ofițeri, și înainte și după el, care au obținut informații foarte bune, dar nu au mai fost popularizați”, a explicat Silviu Predoiu, potrivit EVZ.

Citește și: Deşi primăriţa Câmpulungului spune că n-a avut niciodată colaborare cu PSD, şeful acestui partid o contrazice. Mînzînă: „Personajul Elena Lasconi este bipolar”

Un alt spion adus în discuție a fost Ioan Mihai Pacepa. Mai exact, Robert Turcescu l-a întrebat pe fostul prim-adjunct al directorului SIE dacă acest spion a fost cel mai mare trădător din Serviciile Secrete Românești. „A fost cea mai de succes recrutare a americanilor din Serviciile de Informații Române. E un răspuns politicos. În realitate a trădat. Pentru că te raportezi la sistem”, a mai explicat el.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...