Web Analytics

Și-a șantajat iubita cu imagini copromițătoare și a ajuns în arest

de | 22.11.2017 12:03 | Actualitate

cotofana

Un tânăr de 27 de ani din comuna argeşeană Slobozia a fost reținut de Poliție după ce a fost acuzat de iubita sa că o șantaja cu imagini compromițătoare, Ionuț Coțofană a încercat astfel să o determine pe tânără să nu se desparte de el.

Este vorba de același tânăr care, anul trecut, s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia, după ce fugise cu 3000 de lei, toate încasările firmei de curierat la care lucra. Deşi a putut vorbi cu poliţiştii, Ionuţ a afirmat, atunci, în faţa oamenilor legii că nu-şi aminteşte nimic.

Cum firma la care lucra nu a depus plângere împotriva lui, tânărul scăpat  basma curată. Iubita sa de atunci a mai continuat o vreme relația, însă în momentul în care a vrut să se despară de Ionuț, au început problemele.

Săptămâna aceasta, fata l-a reclamat la Poliție.

„Polițiștii formaíunii de Investigații criminale Costești au rețiunut un tânăr de 27 de ani din comuna Slobozia, bănuit de săvârșuirea infracțiunilor de șantaj și hărțuire.

În cursul anului 2017 ar fi amenințat o tânără de 20 de ani cu difuzarea unor imagini compromițătoare pentru a o determina pe acesta să continue relația de prietenie. Tânărul a fost reținut pe bază de ordonnață pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Costești cu propunere de arestare preventivă”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, agentul principal de Poliíe Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IJP Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii