Web Analytics

Și-a bătut soția și a încălcat ordinul de protecție. Bărbatul a fost reținut

de | 27.03.2022 13:52 | Actualitate

Un bărbat de 44 de ani, din Pitești, a fost reținut de polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

În seara zilei de 25 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au intervenit la o stare conflictuală intrafamilială.

În urma verificărilor, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani și-ar fi lovit soția, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

După parcurgerea procedurii specifice unor astfel de situații, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, începând cu ora 23:00, bărbatul având impuse obligațiile de a părăsi temporar locuința și de a nu se apropia de persoana vătămată la mai puțin de 100 de metri, alături de alte prevederi.

Citește și:Lotul 1 din Autostrada Sibiu – Pitești ar putea fi pus în circulație până la sfârșitul anului 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, conform art. 199 raportat la art. 193 din Codul Penal.

În noaptea de 25 spre 26 martie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii au fost sesizată că bărbatul în cauză se afla din nou la domiciliu, încălcând prevederile ordinului de protecţie provizoriu.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, bărbatul fiind depistat și condus la sediul poliției.

Ca urmare a celor constatate, a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție, conform art. 47 din Legea 217/2003R.

Ulterior, după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *