Web Analytics

Shop-einstal.ro te așteaptă cu oferte noi la pompe recirculare apă caldă!

de | 22.12.2017 19:48 | Economie

einstal02Stim cu totii ca iarna este un anotimp dificil, ba chiar greu am putea spune, in care esti cumva limitat atunci cand vine vorba despre a face reparatii in interiorul locuintei tale. La nivelul alimentarilor cu apă caldă este destul de greu să reacționezi, mai ales dacă intervenția despre care vorbim poate afecta mai mulți consumatori. De aceea, pentru a nu intampina dificultati in ceea ce priveste apa calda in acest anotimp, shop-einstal vine cu o oferta noua la pompe recirculare apa calda, care să își permită să utilizezi în mod eficient această resursă.

einstal01Ce este o pompa recirculare apa calda și la ce anume folosește?

O astfel de pompa se ocupa in mod exclusiv de reintroducerea apei incalzite in circuitul curent, astfel incat apa sa poata fi reutilizata, fara a necesita alte consumuri aferente incalzirii ei. Față de sistemele uzuale cu care eram obișnuiți până acum o astfel de pompă de recirculare a apei calde reprezintă o adevărată revelație. De ce este acest lucru important? Incalzirea apei necesita utilizarea unei anumite cantități de energie, a caror costuri sunt totusi destul de mari, mai ales dacă le raportam la un total final. De aceea, prin folosirea unei pompe recirculare apa calda ai posibilitatea de a economisi, prin micsorarea costurilor aferente consumului.

Totusi, o pompa pentru recircularea apei nu va fi folosita doar in ceea ce priveste apa, ci si in vederea incalzirii unei locuinte. Dintr-o data beneficiile sale se inmultesc, oferindu-ne posibilitatea de a ne putea bucura de anotimpul rece fara grija acestui aspect. Tot ceea ce avem de facut este sa actionam in vederea recircularii apei in sistemul de incalzire, iar de acolo problema caldurii pe timpul iernii este ca si rezolvata. Ati avut experiente neplacute, ce implicau dusuri reci atunci cand va pregateati sa mergeti la serviciu? Sau poate ca incalzirea casei a fost deseori periclitata si aproape inexistenta? Solutia cea mai potrivita consta in montarea unor pompe recirculare apa calda, de la shop-einstal.ro.

In acest magazin vei gasi o gama ampla de pompe de recirculare a apei calde, marca Dab sau Arderia, produse de o calitate deosebita, care sa iti garanteze siguranta in exploatare, consumurile reduse și un nivel excelent de calitate. Vei gasi produse cu diferite inaltimi de pompare, cu debite diferite si caracteristici distincte, in doua sau trei trepte de viteza, care sa te ajute in vederea realizarii proiectelor tale, cu un minim de efort.

Siguranta in exploatare, dar si rezultatele de calitate, sunt aspectele ce caracterizeaza pompele de recirculare de la Shop-einstal. Acestea insa nu trebuie insa confundate cu pompele submersibile, desi acest lucru se intamplă frecvent, deoarece pompele de recirculare sunt destinate unor alte tipuri de lucrari fata de cele submersibile. Pompele de recirculare, asa cum le spune si numele, vor avea rolul de a asigura un fel de perpetuum mobile in instalatia de incalzire si de alimentare cu apa calda, care sa deserveasca astfel consumatorii, ori de cate ori este necesar, cu un timp minim de raspuns. Acest timp este redus in mod substantial fata de instalatiile clasice, pe care nu sunt montate pompe de recirculare, drept pentru care acest lucru poate fi contorizat ca fiind un avantaj major al acestor pompe.

Shop-einstal.ro cunoaste aceste lucruri, la fel cum intelege si nevoia clientilor de a beneficia de avantajele apei calde si a incalzirii. De aceea specialistii din acest magazin ofera produse de calitate, testate si verificate, acreditate in vederea folosirii lor. Pentru ca este important sa beneficiezi de confort, specialistii shop-einstal iti stau la dispozitie cu oferte imbatabile, pe care in mod cert nu le vei putea refuza.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii