Web Analytics

Sexgate cu „Miki Cuceritorul”. Primarul din Bascov, şantajat cu un DVD în care apărea făcând sex cu o tânără

de | 4.01.2017 18:20 | Dezvăluiri

# Cei doi romi şantajişti din Vâlcea au fost la soţia edilului Stancu să-i arate filmul compromiţător cu bărbatul ei  # Conform unor surse, tânăra cu care ar fi făcut sex edilul este reprezentanta unei firme de la care Primăria Bascov ar fi achiziţionat băncuţe pentru înfrumuseţarea localităţii

Jurnalul de Argeș vine cu amănunte în premieră despre circumstanţele în care primarul Gheorghe Stancu de la Bascov a fost șantajat de doi tineri, membri unui cunoscut clan de romi din Vâlcea. Şantajiştii i-au arătat edilului  un DVD în care acesta apărea făcând sex cu o tânără în vârstă de 25 de ani. Romii i-au cerut 50.000 de euro primarului ca să nu facă public DVD-ul cu acest sexgate. 
Din informațiile pe care le deținem, povestea ar fi început în urmă cu aproximativ trei luni, după ce o tânără pe nume Gabriela Pandele, care s-a dat drept reprezentanta unei firme de mobilier urban din județul învecinat, a intrat în biroul edilului argeșean prezentându-i o ofertă. Și cum primarul Stancu era dornic să achiziționeze niște băncuțe pentru înfrumusețarea localității, discuțiile au avansat rapid.

Flagrantul a avut loc la Hanul Valea Ursului

La ceva timp după aceste negocieri între domnişoară şi domnul primar, doi romi, Ionuț Mihai în vârstă de 27 de ani și Ștefan Miuțescu, de 26 de ani, ambii din Râmnicu Vâlcea, au strigat la poarta vilei din Bascov, unde locuieşte edilul. Iar la uşă a apărut soţia primarului Stancu, în faţa căruia rromii au fluturat DVD-ul, povestindu-i că pe el sunt imagini compromițătoare cu bărbatul ei făcând sex cu iubita unuia dintre ei. Iar iubita era nimeni alta decât reprezentanta firmei de la care edilul urma să cumpere băncuţe pentru bascoveni. Doamna Stancu s-a eschivat, spunând că nu are un calculator la care să poată vedea înregistrările, după care le-a închis poarta în nas celor doi şantajişti. Apoi, cum e şi firesc, i-a povestit totul soțului, care, după o perioadă de ezitare, a decis să se adreseze organelor de urmărire penală. A fost deschis un dosar la Poliția Bascov și s-a dispus organizarea unui flagrant, la care edilul Gheorghe Stancu s-a prezentat cu un avans de 5.000 de euro, din cei 50.000, cât îi cereau cei doi romi. Iar locul stabilit pentru întâlnirea cu şantajiştii a fost hanul Valea Ursului. După ce romii au început să numere bancnotele  marcate, oamenii legii au intervenit şi i-au încătușat pe cei doi. Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care judecătorii au hotărât plasarea lor sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Tupeul acestora nu are limite, mai ales că unul dintre ei este chiar nepotul celui care conduce clanul Miuțescu, un clan foarte bogat și influent, nu doar în Vâlcea, ci și în țară. Imediat după ce au fost eliberați, țiganii s-au dus „glonț” la hanul Valea Ursului, acolo unde își lăsaseră mașina înainte de a fi ridicați de oamenii legii. După o noapte petrecută în arestul IPJ Argeș, înfometați, Ionuț Mihai și Ștefan Miuțescu au comandat o friptură și au băut și o sticlă de vin, în cinstea eliberării.

Femeia cu care ar fi făcut sex primarul este de negăsit

Surse apropiate anchetei spun că femeia prin intermediul căreia s-a comis infracțiunea de șantaj a reușit să dispară din țară, aceasta având calitatea de suspect în dosar. Iar drept dovadă la dosar stă și o înregistrare în care tânăra, aflată într-un birou (foarte probabil biroul de la Bascov al primarului) îi cere unui bărbat pe care îl numeşte „Miky” (apropiaţii ştiu că edilului Stancu i se mai spune şi Miky) să rezolve mai repede cu banii, probabil cu decontarea banilor pe contractul pentru băncuţe.  Din câte am aflat, la Primăria Bascov a fost dublată paza pentru că mai multe mașini cu număr de Vâlcea staționează în ultima vreme în mod suspect în fața primăriei, iar angajații instituţiei sunt înspăimântați.

Primarul nu vrea să comenteze

L-am căutat și pe primarul Gheorghe Stancu, care ne-a spus că nu doreşte să comenteze nimic prin telefon. I-am comunicat că venim la dânsul la birou și ne-a spus că nu poate, că nici nu se află la birou, ci pe teren, prin comună.

Chestorul Ispir confirmă: plângerea a fost depusă la Secţia de Poliţie Rurală Bascov

După cum ne-a confirmat chestorul Ionel Ispir, comandantul IPJ Argeș, înainte de Crăciun, primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a depus la Secția de Poliție Rurală Bascov, o sesizare cum că a fost șantajat de mai mulți romi din Râmnicu Vâlcea. Dosarul este în continuare în lucru la Bascov.
Alina Crângeanu

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii