Web Analytics
scris miercuri, 11.10.2023

Sex cu tarif la Pitești. Cinci femei ieșite „la produs”, prinse de polițiști!

Marți, 10 octombrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1-4 Pitești au desfășurat o serie de acțiuni specifice, în urma cărora au aplicat, în total, aproximativ 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.680 de lei, retrăgând 7 certificate de înmatriculare.

Sex cu tarif la Pitești. Cinci femei ieșite „la produs”, prinse de polițiști!

Citește și: Pitești. Un șofer băut a părăsit locul accidentului, fiind prins după două ore!

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, sancțiunile au fost aplicate astfel: 15, în valoare de 4.700 de lei, au fost ca urmare a unor abateri de la normele de conviețuire socială; 73, în valoare de 7.880 de lei, privind abateri de la normele de circulație pe drumurile publice;

În cadrul acțiunilor respective, polițiștii de ordine publică au legitimat peste 200 de persoane și au verificat aproximativ 100 de autovehicule.

În aceeași zi, polițiștii au căutat să depisteze acte de cerșetorie, precum și persoane care practică prostituția stradală, „fiind identificate și sancționate cinci femei, cu vârste cuprinse între 27 și 45 de ani, care atrăgeau persoane în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale” – mai arată IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...