Serviciul Român de Informații a transmis o urare inedită de Anului Nou/ Mesajul a devenit viral

de | 31.12.2020 11:19 | Actualitate

Serviciul Român de Informații a trimis un nou mesaj inedit de Anul Nou. Dacă în urmă cu doi ani SRI le transmitea românilor o felicitare cu un telefon și cu mesajulMe „Să auzim de bine”, în 2020 pe felicitare apar un binoclu și mesajul „Să ne vedem sănătoși”.

SRI și-a actualizat urarea de Anul Nou în funcție de vremurile pe care pe trăim. Din cauza pandemiei, sănătatea este pe primul loc, iar angajații serviciului le urează românilor „Să ne vedem sănătoși”.

CITEȘTE ȘI…Noua vedetă a lumii medicale din România / Doctorul militar Valeriu Gheorghiţă e născut şi crescut în comuna Izvoru

Bineînțeles, nu putea lipsi mesajul inedit așa că pe felicitarea postată pe Facebook apare un binoclu semn că românilor li se urează să fie sănătoși, în timp ce SRI va fi cu ochii pe ei. Mesajul inedit a devenit viral. Peste două mii de români au văzut postarea de pe pagina SRI și sute au comentat-o sau au distribuit-o.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii