Web Analytics

Servicii de dezinsecție, începând de mâine, în Pitești!

de | 22.06.2021 14:46 | Actualitate

În noaptea de miercuri, 23 iunie, de la ora 22:00, până joi dimineață, la ora 05:00, va avea loc acțiunea de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște, tigrul platanului etc).

Vor fi utilizate trei tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 metri, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor.

 

Citește și CSU Pitești a câștigat primul turneu Sport Arena Streetball

 

Stropirile vor fi efectuate de echipe ale Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și de angajați ai societății Salpitflor Green SA, care vor folosi pentru dezinsecție substanța PERME PLUS. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

În cazul în care vremea nu va permite efectuarea etapei, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației. Primăria municipiului Pitești roagă posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii