Web Analytics

Şerban Valeca: „PSD rămâne o echipă unită în Argeş. Am strâns deja rândurile şi gândim în perspectivă”

de | 6.06.2019 13:13 | Politica si Administratie

Alegerile europarlamentare au trecut, iar acum este momentul unor evaluări care să conducă la o strategie corectă pentru alegerile care urmează. În Argeş, PSD şi-a reconfirmat poziţia de lider între actorii de pe scena politică judeţeană, însă rezultatele – coroborate cu cele de la nivel naţional – nu sunt deloc de natură să mulţumească echipa PSD.
Nu este acum momentul pentru a găsi vinovaţi sau pentru a arunca vina în spatele unuia sau altuia. Este un rezultat pe care şi-l asumă toată lumea responsabilă din PSD, cea mai importantă fiind identificarea elementelor şi greşelilor care au condus către acesta.
„Țin în primul rând să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-au acordat votul lor. Pe de altă parte, PSD rămâne o echipă unită în Argeș. Am strâns deja rândurile şi gândim în perspectivă. Facem o evaluare a tuturor factorilor care au influenţat într-un fel sau altul rezultatul alegerilor, vedem unde s-a greşit, vedem ce putem face pentru a convinge cât mai mulţi cetăţeni să iasă la vot şi să fim noi prima opţiune de o manieră la fel de consistentă ca în alți ani.
Desigur, se vor schimba elemente legate de mesaje, de comunicare şi de mobilizare a electoratului, având în vedere aici şi tinerii, şi pensionarii, şi angajaţii de la stat, şi pe cei de la privat, deoarece pentru toate categoriile am luat măsuri bune, care s-au reflectat în creşterea nivelului de trai.
Rămânem o echipă redutabilă în Argeş şi sunt convins că şi la nivel naţional se vor găsi soluţiile cele mai bune pentru redresare şi pentru a continua proiectele bune începute pentru România!”, ne-a declarat ing. Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş şi vicepreşedinte al Senatului României.
Silviu Răuţă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. As vrea sa fie asa. Da-v-ar Dumnezeu vointa si minte sanatoasa, sa duceti la bun sfarsit ceea ce v-ati propus ! Este cam greu, dar acum chiar se poate daca vreti acest lucru. Ati scapat de tara principala. Mai sunt si alte tare, dar vad ca se cam duc, dusu-s-ar si s-ar tot duce !