Web Analytics
scris joi, 26.01.2023

Senatorul PNL de Argeş, Dănuţ Bica: „După îndeplinirea tuturor ţintelor şi a jaloanelor din PNRR, vor fi depuse încă două cereri de plată”

Dănuț Bica, senatorul PNL de Argeș, a vorbit despre cererile de plată către Comisia Europeană din cadrul PNRR. Parlamentarul argeșean susține că ”în anul 2022, Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă a depus, prin Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, primele două cereri de plată din cadrul PNRR. Prima, cu o valoare de 2,6 miliarde euro, a fost deja plătită de Comisia Europeană. A doua a fost depusă luna trecută și este acum în procesul de evaluare.

Senatorul PNL de Argeş, Dănuţ Bica: „După îndeplinirea tuturor ţintelor şi a jaloanelor din PNRR, vor fi depuse încă două cereri de plată”

După ce va fi aprobată, Comisia va plăti României 2,8 miliarde euro. În acest an, după îndeplinirea tuturor țintelor și a jaloanelor din PNRR, vor fi depuse încă două cereri de plată, care însumează 6,3 miliarde euro. Banii din PNRR intră în România în plus față de fondurile europene și sunt destinați întăririi capacității economiei românești de a face față crizelor, provocărilor geopolitice din regiune și presiunilor internaționale”.

Citește și Interpelare a senatorului Dănuţ Bica pe tema campaniei de vaccinare antigripală

Citește și Serviciile de deszăpezire aferente drumurilor din Argeş, în atenţia senatorului Dănuţ Bica

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită