Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

Senatorul Bica, interpelare despre restructurarea activităţii în unităţile de învăţământ din Argeş

Senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica, s-a interesat despre restrângerea și/sau restructurarea activității în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Argeș în anul școlar 2024-2025.

Senatorul Bica, interpelare despre restructurarea activităţii în unităţile de învăţământ din Argeş

El a cerut ministrului Educației ”datele provizorii publicate de Institutul Național de Statistică în urma realizării Recensământului populației și locuințelor (2021) care relevă un puternic declin demografic la nivelul întregii țări, piramida vârstelor indicând o scădere constantă și consistentă a numărului de copii, cu incidență directă asupra populației școlare”.
În acest context, a solicitat următoarele informații: Care va fi numărul total de elevi ce vor fi înmatriculați în clasa pregătitoare (clasa 0) în anul școlar 2024-2025 la nivelul județului Argeș? Care va fi evoluția numerică comparativ cu anul școlar precedent?; Câte clase de studiu (clasa pregătitoare, clasa a IV-a, clasa a IX-a) vor fi restructurate în județul Argeș începând cu anul școlar viitor? Care vor fi unitățile școlare afectate?; Există unități de învățământ în județul Argeș care vor fi închise începând cu anul școlar 2024-2025?
M.I.

Citește și Compensarea cu 90% a medicamentelor pentru pensionari, în atenţia senatorului Dănuţ Bica

Citește și Programul de investiţii al Hidroelectrica S.A., în atenţia senatorului Dănuţ Bica

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită