Web Analytics
scris joi, 26.09.2024

Senator Dănuț Bica: ”Încasările statului vor crește, dar nu prin măriri de taxe, ci prin operaționalizarea multor servicii”

Guvernul a aprobat rectificarea bugetului de stat, acesta fiind un proiect liberal, care se bazează pe îmbunătățiri majore în materie de venituri și de investiții, susține senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica.

Senator Dănuț Bica: ”Încasările statului vor crește, dar nu prin măriri de taxe, ci prin operaționalizarea multor servicii”

”Prin măsurile propuse, încasările statului vor crește, dar nu prin măriri de taxe, ci prin operaționalizarea multor servicii administrative, digitalizare și eficientizarea activității ANAF. La propunerile conducerii PNL, ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, suplimentează fondurile pentru educație, sănătate și investițiile statului în economie. Domeniul sanitar și învățământul primesc împreună 20 miliarde lei suplimentar, având peste 40 miliarde lei peste valoarea anului trecut.

Citește și Ciolacu, întrebat care este nivelul său de cunoaştere a limbii engleze: De la 1 la 10, în jur de 4 

Susținerea investițiilor fundamentale, derulate prin ministerele Transporturilor, Dezvoltării și Proiectelor Europene ajung la o valoare cumulată record de aproape 67 miliarde lei”, a spus parlamentarul de Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită