Web Analytics

Șeful Poliției și cel al Piețelor, demiși de primarul de la Câmpulung

de | 15.11.2020 17:12 | Actualitate

 

Șeful Poliției Locale și directorul firmei publice care administrează piețele și târgurile din Câmpulung au fost demiși duminică de către primarul Elena Lăsconi.

Dragoș Nicolae și Ionel Vlădescu (foto central) au rămas fără funcții din cauza faptului că nu s-au conformat atribuțiilor pe care le-au primit săptămâna trecută în vederea amenajării Pieței Centrale astfel încât să se permită desfășurarea activității în continuare în acea locație.

 

Prefectul Emilian Soare a vizitat joia trecută principala piață agroalimentară din Câmpulung, propusă închiderii, comercianții fiind deja scoși din incintă. Acesta a convenit împreună cu primarul Câmpulungului ca spațiul să sufere modificări care să permită continuarea derulării activității în interior.

 

Citește și

Secretarul de stat Bogdan Despescu conduce cercetările privind incendiul de la Piatra Neamț

 

Era vorba de eliminarea unor geamuri care să permită astfel ventilația locației. Până atunci, un reprezentant al Poliției Locale trebuia să asigure accesul fără risc al clienților în interior. Numai că Vlădescu a scos doar ce geamuri a vrut el, iar Nicolae nu avea om de pază la intrarea în piață.

Consecința a venit imediat. ”Pentru că nu s-au respectat regulile, i-am concediat pe directorul pieței și pe șeful Poliției Locale”, a transmis primarul Lăsconi.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Inițial credeam ca doamna Lasconi este o femeie cu principii. Observ că este cu vicii.
    As fi făcut contestație și proces in locul demisilor. Nu mai merge să dai jos oameni doar ptr că nu iti place fața lor.