Web Analytics
scris duminică, 07.07.2024

Șeful Poliției orașului Brăila, prins beat la volan după ce a fost implicat într-un accident rutier

Şeful Poliţiei Municipiului Brăila, Marius Budu, a fost prins, sâmbătă seară, beat la volan după a fost implicat într-un accident rutier, pe DN 2B.

Șeful Poliției orașului Brăila, prins beat la volan după ce a fost implicat într-un accident rutier

Se pare că vinovat de producerea accidentului este un șofer în vârstă de 19 ani care a lovit mașina personală a șefului Poliției Municipiului Brăila.

Citește și România este ţara care are cea mai tânără bunică, la 23 de ani

La scrut timp după incident, un echipaj de poliție a ajuns la fața locului și i-a testat cu aparatul etilotest pe cei doi șoferi, rezultatul fiind negativ în cazul tânărului.

Însă, nu același rezultat a indicat etilotestul și pentru Marius Budu care avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie www.obiectivbr.ro. 

Conform protocolului, șeful Poliției Brăila a fost dus la spital în vederea recoltării de probe biologice. Mai mult, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...