Web Analytics

Şeful de la Cadastru trimite şoferul instituţiei să-i aducă iubita la serviciu

de | 25.04.2019 13:33 | Culise

Bucurie mare pentru Radu Bănică, directorul de la OCPI Argeș, după ce iubita sa, Elena Oprea, a fost angajată la instituția pe care o conduce, după lupte seculare și examene picate. Iar bucuria e atât de mare încât Radu Bănică trimite zilnic unul dintre șoferii instituției să o aducă pe iubita sa la birou. Și, ca totul să fie organizat ca la carte și răuvoitorii să nu vadă stratagema, șoferii de la Cadastru o lasă pe Elena Oprea în fiecare dimineață în parcarea din fața Primăriei Pitești, de unde aceasta merge pe jos câteva minute până la jobul plătit cu câteva mii de lei. Altfel spus, o mașină achiziționată din bani publici și care consumă carburant plătit din bani publici este folosită pentru interesele personal-amoroase ale lui Radu Bănică. Iar pentru cine are dubii, în parcarea de la Primăria Pitești sunt camere de supraveghere care înregistrează tot.
Și asta nu e tot. Radu Bănică și iubita sa pleacă în pauza de prânz câte două ore să ia masa la Trattoria de lângă Tribunalul Argeș, deși pauza pentru angajații de la Cadastru este de cel mult 30 de minute, iar Elena Oprea nu își face vreun bilet de voie pentru orele libere în plus – așa cum ar fi normal – și nici nu recuperează în alte zile acele ore. Și plecările cu orele ale celor doi iubiți pot fi lesne verificate pe camerele de supraveghere de la Cadastru.
Suntem curioși ce părere are Radu Ștefănescu, directorul ANCPI, de acest dezmăț pe bani publici de la OCPI Argeș. Și mai suntem curioși ce părere are primarul Cornel Ionică, cel care l-a susținut mult pe fostul PDL-ist Radu Bănică, despre comportamentul șefului de la OCPI Argeș.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii