Şefii CJ au suspendat cursurile de perfecţionare la mare, pe perioada verii

de | 2.08.2017 15:09 | Culise

2 01După cum se știe, salariile angajaților CJ Argeș și ale instituțiilor din subordine au fost mărite extrem de mult, în cele mai multe cazuri ajungând la nivelul salariilor angajaților din corporații. Însă pe fondul măririi salariilor, conducerea CJ Argeș le-a cerut angajaților ca și performanțele în muncă să fie direct proporționale cu veniturile considerabile.

O primă măsură luată în contrapartidă cu creșterea mare a salariilor a fost aceea că au fost suspendate toate plecările la cursuri de perfecționare pe perioada verii.
Să nu uităm că, în ultimii ani, zeci și zeci de angajați ai CJ Argeș s-au plimbat la hoteluri de top la malul mării, la diverse cursuri plătite cu bani grei din fonduri publice. Un exemplu relevant: pe când era directoare la Spitalul de Pediatrie, Tatiana Eftime a aruncat, în 2016, banii pe un curs antistres la Murighiol, plătit de spital cu 3.500 de lei.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Dacia trece la noul logo pe toată gama
Dacia trece la noul logo pe toată gama

Dacia a prezentat încă de la începutul acestui an noile sigle și logotipuri pe care le va utiliza pe modelele sale, dar introducerea lor se va face treptat, relatează profit.ro. Noul logo Dacia este folosit deja în comunicare, pe materialele de marketing, site-urile...