Web Analytics

Sediul Astra Asigurări din Piteşti este scos la licitaţie pentru 7,5 miliarde lei vechi fără TVA

de | 22.03.2017 20:29 | Economie

01 AstraSocietatea Asigurare-Reasigurare Astra S.A. – în faliment, prin lichidatorul judiciar KPMG Restructuring SPRL, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică a unui imobil din patrimoniul societăţii constituit din casă şi teren aferent în Municipiul Piteşti.

Conform descrierii din anunț, proprietatea în cauză este situată pe bulevardul Republicii, lângă Teatrul Alexandru Davila, zona fiind considerată ca fiind una rezidenţială/comercială centrală a oraşului Piteşti. Cartierul este predominant format din blocuri de locuinţe, vile şi spaţii administrative și comerciale. Licitaţia este publică la un preţ în scădere sau în urcare, şi se va desfăşura în condiţiile Regulamentului de vânzare, date suplimentare cu privire la activul supus valorificării, paşii de licitaţie, garanţia de participare, fiind puse la dispoziţia participanţilor prin intermediul Dosarului de prezentare al activului, contra cost, valoarea acestuia fiind de 500 lei plus TVA. Preţul de pornire al licitaţiei, conform Regulamentului de valorificare, este preţul de piaţă estimat conform Raportului de evaluare, respectiv valoarea de piaţă a bunurilor, respectiv de 748,135.12 RON (fără TVA).
Licitaţia pentru vânzarea bunurilor mai sus menţionate va avea loc în data de 25.04.2017, ora 15.00, la sediul ASTRA din strada Nerva Traian, nr. 3, et.8, sector 3, Bucureşti. Lichidatorul judiciar invită orice persoană interesată de achiziţionarea activelor mai sus menţionate să depună în plic închis, la sediul KPMG Restructuring SPRL din şoseaua Bucureşti-Ploieşti, nr 69-70, sector 1, Bucureşti până la dată de 21.04.2017 orele 11.00, documentele de eligibilitate prezentate conform Dosarului de prezentare al activului. Participarea la licitaţie va fi permisă numai acelora care au constituit garanţia de participare şi au făcut dovadă achitării dosarului de prezentare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii