Web Analytics

Ședință ordinară de CL Pitești cu 38 de puncte pe ordinea de zi

de | 20.02.2017 12:51 | Politica si Administratie

consiliu localJoi 23 februarie 2017 va avea loc o nouă ședință ordinară de Consiliul Local Pitești. Întrunirea consilierilor locali are nu mai puțin de 38 de puncte pe ordinea de zi.

1.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea H.C.L. nr. 1/23.06.2016 privind alegerea comisiei de validare.

2.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea H.C.L. nr. 6/23.06.2016 privind aprobarea numărului şi denumirii comisiilor de specialitate ale consiliului local, precum şi a componenţei acestora.

3.Proiect de hotărâre iniţiat de domnul consilier Tudosoiu Dumitru privind constituirea comisiei pentru redactarea proiectului Regulamentului de organizare şi funcţionare al Consiliului Local al Municipiului Piteşti.

4.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind îndreptarea unei erori materiale cuprinse în H.C.L. nr. 4/26.01.2017 privind unele măsuri pentru organizarea târgului „Mărţişor 2017”.

5.Proiect de hotărâre iniţiat de primar prin care se ia act de admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor şi aprobarea bugetului proiectului pentru obiectivul de investiţii „Proiect Urban – Reabilitare infrastructură urbană în municipiul Piteşti”.

6.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Documentaţiei de avizare pentru lucrări de intervenţii la obiectivul „Reabilitare Stadion Nicolae Dobrin” din municipiul Piteşti.

7.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Raportului de evaluare a bunurilor CET Găvana concesionate S.C. Termo Calor Confort S.A., scoase din funcţiune conform H.C.L. nr. 72/25.02.2016, aparţinând domeniului privat al Municipiului Piteşti, pentru stabilirea preţului iniţial de vânzare a acestora.

8.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind actualizarea valorii de inventar, ca urmare a reevaluării unor active fixe corporale din patrimoniul municipiului Piteşti.

9.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii”Pasaj Rutier Străzile Craiovei – Târgul din Vale”.

10.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Pasaj Rutier Strada Lânăriei”.

11.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind exprimarea dreptului de preemţiune pentru achiziţionarea imobilului situat în Piteşti, str. Victoriei nr. 52 – 52A, jud. Argeş.

12.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

13.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate-nunta de diamant.

14.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind organizarea ”Simfoniei Lalelelor” -Ediţia a 40-a.

15.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea şi completarea H.C.L. nr. 142/17.04.2014 privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Centrului Cultural Piteşti, cu modificările şi completările ulterioare.

16.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Rapoartelor de reevaluare pentru bunurile mobile (reţele termice şi instalaţii) şi pentru clădirile din domeniul public al Municipiului Piteşti, aflate în gestiunea S.C. Termo Calor Confort S.A., care fac obiectul Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de producere, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice produsă în sistem centralizat nr. 9/13.09.2010, cu modificările şi completările ulterioare.

17.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind înfiinţarea comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice.

18.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea şi completarea H.C.L. nr. 105/26.03.2015 referitoare la aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Administraţiei Domeniului Public Piteşti, cu modificările şi completările ulterioare.

19.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea şi completarea H.C.L. nr. 95/26.08.2016 privind înfiinţarea şi organizarea Centrului de Îngrijire şi Educaţie Timpurie Creşe-Piteşti.

20.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea şi completarea H.C.L. nr. 383/29.10.2015, referitoare la aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti.

21.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind repartizarea, în vederea închirierii fără licitaţie publică, a unui spaţiu, domnului Liviu – Ionuţ Moşteanu, deputat ales în Parlamentul României, pentru organizarea biroului parlamentar.

22.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind transmiterea unor bunuri imobile aflate în domeniul public al municipiului Piteşti, din administrarea grădiniţelor cuplate cu creşe, în administrarea Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti – Centrul de Îngrijire şi Educaţie Timpurie Creşe – Piteşti.

23.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind stabilirea destinaţiei unui imobil.

24.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind unele măsuri pentru aplicarea Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare.

25.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea şi completarea Contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Piteşti nr. 16574/15.04.2013, încheiat între Municipiul Piteşti şi S.C. Publitrans 2000 S.A., aprobat prin H.C.L. nr. 88/2013, cu modificările şi completările ulterioare.

26.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea H.C.L. nr. 169/24.11.2016 referitoare la aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Piteşti.

27.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea şi completarea H.C.L. nr. 327/2013 referitoare la aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Administraţiei Domeniului Public Piteşti, cu modificările şi completările ulterioare.

28.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind prelungirea aplicabilităţii H.C.L. nr.181/25.11.2004.

29.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind avizarea vânzării imobilului teren situat în intravilanul municipiului Piteşti, str. Barbu Ştefănescu Delavrancea nr. 27 către actualul chiriaş, Alexandru Elena.

30.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea criteriilor de acces la locuinţă şi a criteriilor de ierarhizare stabilite prin punctaj, pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii în municipiul Piteşti, construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

31.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind acordarea unei împuterniciri.

32.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind avizarea concesionării unui teren.

33.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea şi completarea H.C.L. nr. 9/28.01.2016 referitoare la aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, cu modificările şi completările ulterioare.

34.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind completarea H.C.L. nr. 354/18.09.2014 referitoare la aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Poliţiei Locale a Municipiului Piteşti.

35.Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea şi completarea H.C.L. nr. 311/2015 privind instituirea taxei speciale de salubrizare datorată de către utilizatori, în cazul prestaţiilor de care aceştia beneficiază individual, fără contract încheiat cu operatorii serviciului de salubrizare.

36.Raport privind transparenţa decizională în anul 2016.

37.Adresă referitoare la declaraţia privind impozitele constituite şi retragerile efectuate din fondul IID.

38.Diverse.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii