Web Analytics

Secretarul general al PNL, de vorbă cu piteştenii: „Emanuel Soare şi Sorin Apostoliceanu sunt oameni extraordinari”

de | 17.09.2020 13:18 | Politica si Administratie

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a fost luni – 14 septembrie – în Argeș, unde s-a întâlnit cu candidații partidului pentru Primăria Pitești și pentru conducerea Consiliului Județean. Deputatul Robert Sighiartău a fost cel care a reușit dublarea alocațiilor copiilor anul trecut. Acesta și-a declarat susținerea pentru Emanuel Soare, candidat la președinția CJ Argeș, și pentru Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL pentru Primăria Pitești. Robert Sighiartău a discutat cu piteștenii despre avantajele unei administrații liberale la nivelul Primăriei și al Consiliului Județean Argeș.

„Emanuel Soare și Sorin Apostoliceanu sunt oameni extraordinari și Guvernul îi va ajuta foarte mult să schimbe fața orașului și a județului. Pentru că, sincer, municipiul Pitești a rămas foarte mult în urmă față de alte orașe din țară. E nevoie de o echipă tânără, dinamică la conducerea Primăriei și a Consiliului Județean, care să atragă fonduri europene și guvernamentale.
După 30 de ani, e nevoie să scăpăm și aici de dominația PSD. În următorii ani, autostrada Sibiu-Pitești va deveni o realitate, Uniunea Europeană a finanțat acest proiect cu 875 milioane de euro. Deja se lucrează, se vor semna noi contracte, lucrurile se schimbă!”, a declarat Robert Sighiartău.

Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de Asociaţia Jurnal de Muscel

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii