Secretar de stat, luat cu ambulanța de la Guvern din cauza Covid

de | 3.08.2022 15:31 | Actualitate, Home

Secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu, a fost luat cu ambulanța astăzi, după ce i s-a făcut rău în ședința de Guvern. Acesta a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Citește și: Marcel Ciolacu are COVID-19 şi a anulat întâlnirea cu preşedintele Republicii Moldova


Cristian Vasilcoiu a revenit pe Facebook cu mai multe precizări despre acest incident: “Dragi prieteni și colegi, unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am “prelins” puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de “brake dance” fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș.
Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare. Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor. Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor!”, a scris secretarul de stat pe pagina de socializare.
Sursa foto: Facebook/ Cristian Vasilicoiu

Distribuie!

Articol scris de Simion Cristina

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed