Web Analytics
scris miercuri, 24.07.2024

Sebastian Ghiță: „Liviu Dragnea mi-a propus să colaborez cu Florian Coldea pentru a scăpa de problemele penale”

Ies la iveală noi detalii legate de activitatea rețelei Coldea. Liviu Dragnea nu este străin de acest caz, având legături cu „șeful cel mare”. Sebastian Ghiță lansează o serie de acuzații legate de numele celor doi, susținând că fostul șef PSD i-ar fi propus să colaboreze cu Florian Coldea, dar și cu Mirona Filipoiu, conform evz.ro.

Sebastian Ghiță: „Liviu Dragnea mi-a propus să colaborez cu Florian Coldea pentru a scăpa de problemele penale”

Afaceristul susține că Dragnea l-a îndemnat să ceară sprijinul lui Coldea, care ar fi urmat să îl scape de problemele cu legea, arată Adevărul. Mărturisirile lui Sebastian Ghiță apar după ce Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Dragnea, a susținut că acesta ar fi făcut naveta la Belgrad. Potrivit fostei colaboratoare a lui Dragnea, acesta ar fi mers în capitala Serbiei pentru a se întâlni cu Sebastian Ghiță.

Citește și: Video. A murit într-un azil din Argeș. Două persoane, audiate la Poliție

Anca Alexandrescu susține că Dragnea i-ar fi făcut lui Sebastian Ghiță o propunere pentru a-l ajuta privind problemele penale. Conform fostei sale consiliere, Mirona Filipoiu și Florian Coldea l-ar fi putut ajuta în acest sens.  Sprijinul nu ar fi venit gratis, ci ar fi stat la mijloc un profit substanțial, obținut într-o firmă de energie. Sebastian Ghiță a recunoscut că a avut mai multe întâlniri cu Dragnea. Conform acestuia, discuțiile au  purtate la Belgrad, la finalul lunii martie. „Domnul Liviu Dragnea a venit la Belgrad de cateva ori și ne-am întâlnit. M-a surpins cu această propunere a dânsului să lucrez pentru această doamnă Mirona despre care mi-a spus că este un general din Servicii asociată cu domnul Coldea”, a spus afaceristul, potrivit Adevărul. Mai mult, fostul șef al Partidului Social Democrat i-ar fi spus afaceristului că „echipa” lui Coldea are o putere mare în justiția din România.

Citește și: USR: Rafila este investigat de Parchetul European ca urmare a sesizării deputatului Emanuel Ungureanu

„Mi-a spus și că dânsul a verificat puterea lor imensă în justiția română și că dacă accept să lucrez pentru echipa Mirona – Coldea… nu voi mai avea niciodată probleme în justiție. I-am spus…«Mr. Prezi», suntem noi… Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea… vă gândiți cum sună ceea ce îmi propuneți ? Ăștia v-au băgat în închisoare și pe dvs. și pe rudele lui Ponta. L-au demis pe Maior cu forța ca să îl pună pe Dâncu prim-ministru și pe Monica Macovei președintă. Liviu Dragnea mi-a răspuns cumva… abătut și încurcat: «Da… câteodată și eu mă mir cum am ajuns în această situație»”, a mai spus Sebastian Ghiță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...