Web Analytics

Se suferă de foame la Spitalul Covid Mioveni/ O infirmieră internată acolo a vrut să se sinucidă

de | 13.05.2020 15:16 | Actualitate

#Dezvăluirile sunt făcute în ediția tipărită de azi a Jurnalului de Argeș de un alt pacient, internat acolo de peste o lună, liderul sindical Gabriel Eana de la Spitalul Municipal Câmpulung # “În ziua de Paște, am primit la meniu gâturi de pasăre și uneori vârfuri de aripi”, mai acuză Eana # Gabriel Eana:     “O perioadă, mâncarea a fost foarte proastă”. # Eana: “Alteori primeam pulpe inferioare, care, după ce mușcai din ele, vedeai că prezintă niște cartilagii vinete”.  # Eana:” Singura noastră posibilitate de a expira aerul de afară este de a deschidegeamul”#Eana: “Colega internată ca și noi, care a vrut să se arunce de la etaj,  a avut o cădere psihică și este infirmieră la Spitalul Județean”. Textul integral:

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Pai normal ca se dau gîturi de pasare sa manince pacienții ,pt ca are managerul Trăilă de întreținut foarte mult personal cum ar fi:domnii doctorii ortopezi și cardiovascular care nu fac nimic și cer confort și mincare buna inclusiv nasini pentru deplasare…,norocul lor cu acest virus săi poata întreține și pe bieții doctorii!Un rîs de spital condus de un instabil…,păcat!!!!

  2. Sunt colega cu d.nul Gabi Eana si de serviciu si de suferință in acel ,,BADOC DE CÂINI,, așa condiții sunt in acea clădire vopsită frumos pe afară si acoperită cu LINDAB,s.a declarat de către medicul din ATI că am primit saci cu mâncare eram peste 30 de pacienți dintre care 20 erau perfect sănătoși și obligați să mănânce mâncarea de regim adică ceai si orez fiert cu apă dim.si seara ….După cum am strigat pe geam la d.nul TRĂILĂ ARE UN SUFLET DE CÂINE ,acolo este un spital de cea mai josnică speță,paturile si lenjeriile cred că le.a adus din toate tomberoanele jalnice in conditiile in care in ele stau bolvi cu probleme pulmonare,toate au saltele din mușama si aproape toate paturile au blăni in loc de arcuri , noroc cu personalul care este venit de la Pitești! Să vă păzească D.zeu să nu ajunge.ti acolo…..