Web Analytics

Se reabilitează şcoala de la Budeasa Mare

de | 22.11.2017 21:44 | Politica si Administratie

18 RachieruMinisterul Dezvoltării Regionale va finanța proiectul de reabilitare a școlii din satul Budeasa Mare. Contractul a fost deja semnat după cum a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul conferinței săptămânale a PSD, edilul șef al comunei. „Am avut trei proiecte depuse de managerul de proiect. Din nefericire, doar unul s-a aprobat: reabilitarea școlii. Am semnat deja contractul de finanțare cu Ministerul”, a precizat primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru (foto).
Edilul mizează pe sprijin și pentru realizarea altor proiecte importante pentru Budeasa. Unul dintre ele se referă la construirea unui cămin cultural, pentru că localitatea nu are un astfel de obiectiv.
„Am terminat documentaţia și am discutat cu cei de la Agenția Națională de Investiții pentru construirea unui cămin cultural. Cred că este un obiectiv de maximă necesitate”, a mai declarat primarul localității Budeasa.
„Așteptăm acum, dacă există posibilitatea la o eventuală realocare, să ne intre și următoarele două proiecte: un dispensar și o reabilitare de drumuri. Totodată, am depus la AFIR un proiect de 1,5 milioane de euro pentru extinderea canalizării. Acum câteva zile, am depus pe Grupul de Acţiune Locală un proiect pentru amenajarea de locuri de joacă”, a mai explicat primarul.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii