Web Analytics

Se pensionează fosta șefă a DNA-Pitești

de | 3.05.2021 09:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Secția pentru procurorii a CSM a aprobat în ședința din data de 27 aprilie cererea de pensionare făcută de procuroarea Angelica Paraschivescu, șefa Secției judiciare a Parchetului Curții de Apel Pitești. Cererea procuroarei Parasschivescu va intra în vigoare începând cu data de 15 mai 2021 și a fost înaintată deja președintelui Klaus Iohannis pentru emiterea decretului de pensionare.

De asemenea, a mai primit aviz favorabil și cererea de pensionare făcută de fosta șefă a DNA-Pitești, Daniela Lupu. Revenită la Parchetul Tribunalului din Vâlcea, cunoscuta procuroare Daniela Lupu și-a desfășurat ultima parte a carierei în cadrul DIICOT-ST Pitești, iar cererea sa de penionare urmează să începând de săptămâna vitoare.

 

 

FOTO: arhivă

A.N

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. La cata treaba a facut Daniela Lupu la Pitesti chiar trebuie sa se odihneasca. Glumesc, activitatea doamnei Lupu la Pitesti a fost zero. Infractorii au activat linistiti ca DNA Pitesti a dormit. Culmea este ca cei care nu fac treaba cer sa se pensioneze mai repede. Are 45 de ani ? Va incasa o pensie babana degaba. Romanii sunt prosti ca accepta.