Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

Se încheie interimatul comitetului director de la Spitalul Câmpulung

Numiți periodic pe funcții cu statut interimar, membrii Comitetului director al Spitalului Municipal Câmpulung vor fi desemnați în această vară prin susținere de concursuri. Anunțurile au fost deja făcute, lunile iulie și august fiind cele în care se vor derula procedurile.

Se încheie interimatul comitetului director de la Spitalul Câmpulung

Sunt scoase la concurs toate cele trei posturi de director. Primii vor susține probele cei care doresc să devină director medical, dosarele putând fi depuse până pe data de 12 iulie. În cazul directorului financiar contabil, înscrierile se fac până pe 15 iulie, iar pentru postul de director de îngrijiri data limită este 1 august. Conform calendarelor de desfășurare a concursurilor, pe 14 august pot fi cunoscute numele celor trei membri ai Comitetului director.
Ca și în cazul managerului, și Comitetul director a fost marcat de-a lungul ultimilor ani de demisii, chiar procese și instabilitate. Iar concursurile vor fi organizate după o jumătate de an de când a fost asigurat postul de manager ocupat acum de Petrina Florea.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Guvernul a aprobat creșterea salariului minim pe economie. De când intră în vigoare

Citește și Lasconi spune că nu ar mai vota un referendum pentru familia tradițională

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită