Web Analytics

Se cunosc candidaţii la Primăria Câmpulung

de | 23.07.2020 13:42 | Politica si Administratie

A început neoficiala campanie electorală și la Câmpulung. Primarul PSD, Liviu Ţâroiu (foto), a lăsat să se înţeleagă că va intra în lupta electorală, chiar şi în eventualitatea în care partidul nu îl va mai desemna să joace acest rol. Actualul primar este singurul dintre candidații cu experiență în administrația locală, din 2000 și până în prezent, dar nu în mod continuu, fiind consilier local, viceprimar, primar interimar și primar ales.
PNL l-a reconfirmat vinerea trecută pe profesorul Nicolae Zaharia în postura de candidat la Primăria Câmpulung. Directorul de liceu se află la prima încercare, la fel ca și candidatul USR, Elena Lasconi. Ca și Zaharia, vedeta TV se promovează intens pe facebook, acolo unde a anunțat că va discuta cu liberalii despre ideea ca dreapta să aibă un pretendent comun la conducerea administrației câmpulungene.
A fost o manevră surprinzătoare, în condițiile în care era de așteptat ca eventuala înțelegere să fie preparată în bucătăriile interne și nu la vedere, ca și cum confruntarea electorală din toamnă cu Țâroiu ar presupune și o calificare în urma unui meci de baraj între reprezentanții partidelor de dreapta. Și PMP s-a mișcat mult în ultimul timp, iar candidatul partidului lui Bulf la Primăria Câmpulung este economistul Ion Ciurea, fost director de bancă.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii