Web Analytics
scris luni, 22.07.2024

Se confiscă mașinile pe loc. Regulile se aplică deja la granița cu România

Polițiștii confiscă pe loc mașina. Un român în vârstă de 42 de ani s-a trezit într-o situație neplăcută, după ce autoritățile de frontieră au realizat un control în Caraș-Severin. Ce au descoperit la autoturism?

Se confiscă mașinile pe loc. Regulile se aplică deja la granița cu România

În urma controlului, autoritățile de frontieră au indisponibilizat pe loc mașina. Ei au descoperit că autoturismul era căutat pentru folosire ca probă în cadrul procedurilor penale în Franța.

Totul s-a întâmplat în Punctul de Trecere a Frontierei Naidaș, județul Caraș Severin. Un cetățean român, în vârstă de 42 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control la frontieră.

El conducea un autoturism marca Skoda Octavia, înmatriculat în România. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru folosire ca probă în cadrul procedurilor penale”.

Alerta a fost introdusă în sistem de autorităţile din Franța în iulie 2024. Poliția de Frontieră a oferit mai multe informații într-un comunicat.

Citeste mai mult https://www.capital.ro/se-confisca-masinile-pe-loc-regulile-se-aplica-deja-la-granita-cu-romania.html

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită